# A HELYSZÍN

A Nemzeti Edzés Központ ad otthont a magyar válogatottaknak és a Magyar Tenisz Szövetségnek, de Junior Davis Kupa és Fed Kupa otthona is volt, ahogy a Korosztályos Mesterversenyé is, most pedig egy szinttel még feljebb lépünk és az ATP250-es tornának is helyet ad.

ALL RIGHTS FOR THE PHOTOS RESERVED TO Hungarian Tennis Association

#HUNOPEN

SZPONZORAINK

A mai páros döntőben a 3. kiemelt Juan Sebastian Cabal és Robert Farah a 4. kiemelt Brian Baker/Nikola Mektic párossal találkozott. Mindkét páros idi második tornagyőzelmére pályázott.

 

Cabal és Farah két szettet veszített az idei harmadik és karrierjük 20. döntőjébe vezető úton. Februárban Buenos Airesben nyerni tudtak, majd Rio de Janeiroban döntőztek. Tavaly 4 ATP tornagyőzelmet gyűjtöttek és a világranglista 10. helyére jöttek fel. Cabalnak 9-13-as, Farahnak pedig 9-11-es mérlege van ATP döntőkben.

 

Baker és Mektic még nem vesztett szettet a torna folyamán és második közös ATP döntőjükbe jutottak be. Baker ma ünnepelte 32. születésnapját is, így számára még különlegesebb volt ez a nap. Először az idei Ausztrál Openen álltak össze és a harmadik körben a Bryan-fivérektől kaptak ki, Memphisben pedig már összejött a győzelem is.

 

A győzelmek sorát ma is folytatták, a döntőben 76(2) 64-re nyertek, a mérkőzés után pedig Brian Baker születésnapját is megünnepeltük.

Baker/Mektic-siker párosban