# A HELYSZÍN

A Nemzeti Edzés Központ ad otthont a magyar válogatottaknak és a Magyar Tenisz Szövetségnek, de Junior Davis Kupa és Fed Kupa otthona is volt, ahogy a Korosztályos Mesterversenyé is, most pedig egy szinttel még feljebb lépünk és az ATP250-es tornának is helyet ad.

ALL RIGHTS FOR THE PHOTOS RESERVED TO Hungarian Tennis Association

#HUNOPEN

SZPONZORAINK

- A jegyértékesítés már elindult a www.tex.hu oldalon

- A helyszínen is lehet jegyeket kapni, kártyával is tudnak fizetni!

- A megvásárolt jegyekkel mindhárom pálya mérkőzését figyelemmel lehet kísérni, de figyelembe kell venni a pályák nézőterének befogadó képességét. A jegyek alapból a center pálya nézőterének helyeire szólnak (az interaktív foglalási rendszerben egyenként kiválaszthatóak az ülések), a többi pálya nézőterén érkezési sorrendben lehet helyet foglalni.

- A WTA versenyen feliratkozó szurkolók számára megígért kedvezmény természetesen él. 

- Érvényes Teniszkártyával rendelkezők számára 30% kedvezményt biztosítunk.

- Nyugdíjasoknak (nyugdíjas igazolvánnyal) és 12 éven aluliaknak a belépés ingyenes. Nyugdíjas jegyeket csak a helyszínen lehet majd átvenni a szabad helyek függvényében.

JEGYEK

VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT

 

Legalább nettó 90 perc (a hivatalos ATP live score szerint) játékidőt vagy egy befejezett mérkőzést meghaladó időtartam után visszatérítés az aznapra eladott jegyekre nem érvényesíthető.

 

Amennyiben 90 percél kedvesebb ez az időtartam, úgy szabad helyek függvényében másnapra beválthatóak a jegyek. Amennyiben nem tudunk helyet biztosítani, akkor a jegyek a jegypénztárban visszaválthatóak.