# A HELYSZÍN

A Nemzeti Edzés Központ ad otthont a magyar válogatottaknak és a Magyar Tenisz Szövetségnek, de Junior Davis Kupa és Fed Kupa otthona is volt, ahogy a Korosztályos Mesterversenyé is, most pedig egy szinttel még feljebb lépünk és az ATP250-es tornának is helyet ad.

ALL RIGHTS FOR THE PHOTOS RESERVED TO Hungarian Tennis Association

#HUNOPEN

SZPONZORAINK

A Gazprom Hungarian Open legfontosabb mérkőzése következett a páros döntőt követően, méghozzá az egyéni finálé. Már a pároson is nagyon sok néző volt (szerepüket a győztesek a beszédükben ki is emelték), az egyénire pedig megtelt a stadion, közel 3500 néző előtt lépett pályára az 1. kiemelt Lucas Pouille és a selejtezős Aljaz Bedene.

 

Idén ez volt a második találkozójuk, Marseillesben Pouille nyert 75 75-re, aki első idei tornagyőzelméért lépett ma pályára. Bedene egy nagyszerű sorozaton van túl, hiszen két ATP Challenger tornát nyert meg salakon és Budapesten is masírozott és már csak egy győzelem választotta el első ATP tornagyőzelmétől és attól, hogy 2015 óta az első selejtezős legyen, aki ATP versenyt nyer.

 

A mérkőzésen azonban a francia akarata érvényesült, mindkét szett elején elvette ellenfele adogatását és előnyét megtartva 63 61-re nyert és karrierje második tornagyőzelmét ünnepelhette fővárosunkban.

 

Az idei budapesti ATP verseny ezzel véget ért, de jövőre is várunk mindenkit szeretettel. Köszönjük, hogy ennyien kijöttetek a hét során!

Lucas Pouille Budapest bajnoka