ELKÉSZÜLT A SORSOLÁS

Elkészült az immáron harmadik budapesti ATP torna főtáblájának sorsolása, melyet Valkusz Máté és a tavalyi döntős John Millman részvételével tartottunk az Aria Hotelben.

A fantasztikusan szép kulisszák között fény derült ara, hogy kivel játszanak a magyar főtáblás játékosok, Valkusz Máté és Balázs Attila, de arra is, hogy az ATP Tour állandó résztvevői milyen úton juthatnak el a döntőig.

Az első négy kiemelt, Marin Cilic, Borna Coric, Marco Cecchinato és Nikoloz Basilashvili nem kapott ellenfelet az első fordulóra, az 5. kiemelt, korábbi elődöntős Laslo Djere azonban már igen, ő a lett Ernests Gulbis ellen kezd, ami nagyszerű mérkőzésnek ígérkezik. A 6. kiemelt, tavalyi döntős John Millman a selejtezőből kap ellenfelet, a 7. kiemelt Mikhail Kukushkin pedig az olasz Mateo Berrettini ellen léphet pályára.

A 8. kiemelt Radu Albot egy szintén nagyon színvonalasnak ígérkező találkozón fogadja Adrian Mannarinot, de a Bernard Tomic- Aljaz Bedene találkozó is izgalmasnak ígérkezik.

Valkusz Máté belehúzott rendesen, ő a Monte Carloban a döntőig jutó (a döntőt vasárnap rendezik) é a meccs időpontjában már 24. helyen álló Dusan Lajovic ellen mérkőzhet majd, míg Balázs Attila a szintén jó formában lévő lengyel Hubert Hurkacz ellen játszhat majd.

A főtábla mérkőzései már hétfőn kezdődnek, az első négy kiemelt azonban szerdánál korábban nem kezd.

© Hungarian Tennis Association

SlagerFM_958MHz_logo_kek_2019.png