Hungarian open - Játékosok Hungarian open - Játékosok

Top 3

Lucas Pouille

Lucas Pouille

A Gazprom Hungarian Open legfontosabb mérkőzése következett a páros döntőt követően, méghozzá az egyéni finálé. Már a pároson is nagyon sok néző volt (szerepüket a győztesek a beszédükben ki is emelték), az egyénire pedig megtelt a stadion, közel 3500 néző előtt lépett pályára az 1. kiemelt Lucas Pouille és a selejtezős Aljaz Bedene.

Stan Wawrinka

Stan Wawrinka

Immáron negyedik éve kerül megrendezésre a Hungarian Open elnevezésű ATP250-es verseny, melyen eddig is szép számmal indultak az ATP Tour kiemelkedő játékosai, tavaly például három TOP20-as játékos is fővárosunk vendége volt, köztük Marin Cilic is, de bátran állíthatjuk, hogy 2020-ban érkezik hazánkba az eddigi legnagyobb sztár.

Alexander Bubliké

Alexander Bubliké

Tegnapi Monte Carlo-i búcsúját követően a korábbi világelső Novak Djokovic úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretne játszani a jövő héten és vagy Budapestre, vagy Barcelonában teszi majd ezt meg.

A 12-szeres Grand Slam-győztes játékos nem nevezett egyik tornára sem, ezért szabadkártyára van szüksége mindehhez, az ügyeit intéző manager iroda pedig meg is kereste versenyigazgatónkat, akivel hosszasan tárgyaltak.